Saturday, September 24, 2011

Kaheteistkümnes päev


 Reede.
Noniii nonniii no niiii, castingute ralli võis alata. Ärkasin ilusti ülesse ja läinud olingi esimesele castingule 
mis oli mingi showroomi request. No kuulge, tõesti ei taha enam selliseid asju teha. Seal läks ilusasti, proovisin ilusat kleidikest, tehti pilti, kõndisin ja tsaukaa! nii, upsiiideisy compcardid said otsa. Ruttasin agentuuri. Seal olid kõik jälle nii toredad(whyy u not nice in milan?? whyy!!) Siis Geoffrey, üks noormees kes seal töötab(hahaha, täna mõtlesime, et kas tal igav ei ole nende vanemate inimeste seas kõik päevad:D), printis mulle rõõmsalt compad, soovis edaspidiseks edu ja ma olingi läinud. Järgmine casting oli õnneks lähedal, tegelt nad kõik olid. Õnnneks oli ukse peal silt, et "no heels, please", oeh, ega ma polekski nagu viitsinud kontsi panna. Tormasin sisse, endal hull musoon tuli klappidest ja siis äkitselt olin juba haigelt rõõmsa meelega kliendi juures, jaa hakkasin täiega debiilitsema, nagu sada asja käes, klapid ripuvad janii, siis see mehku naeris veidi ja ütles, et ma võin oma asjad toolile panna. Siis kõndisin, tehti pilti ja no olingi jälle minekul. Tundsin end nii tolana, aga nagu suht savi oli, et nagu tuju oli ikka hea. hmmm, aa siis järgmine casting oli nagu kaugemal ja läksin siis kiiruga sinna, ühe modelloga veel ekslesime seal janii ja läksime sisse, nägime kuidas just üks modell oli tulnud riideid vahetamast, lähen siis enesekindlalt ja rõõmsalt sisse, võtab booki, küsib vanust, võtab compa ja ei ütle nägemistki. Lihtsalt noh, kõik:D Okeei, tulen välja ja kohe 2min. prst tuleb see modell kellega koos tulin sama targalt välja. Nii haige, nagu mida sa võtad neid compasid, kui ei meeldi me sulle. Meie rahast prinditakse need compad ja siis sa lihtsalt jah. no mis iganes. 

Selleks ajaks oli kõik õuver ja mul oli 3 tundi aega oma viimasele castingule.
Helistasin tüdrukutele, need alles lähevad castingutele. No pohlad, lähen siis käin ringi, meibi shoppan ja ostan midagi hamba alla. Aga teate, see on päris rõve kui päike on nii tapvalt kuum, kott on koleraske ja tegelt ei tea kuhu minnagi :D Olgu, olekas ma haige moneylord siis naudiksin kaa, aga no see Pariis on ikkagi liiga kallis. Tahad kuhugi sööma minna, aga väga ei kutsu ostma baguettet mingi 7korda kallimalt kui sa saaksid selle Eestist või no mis iganes. Lihtsalt kõikjal on sigakallis ja see trippimine väsitab ära ka. 
 Küll aga ma leidsin mingil tänaval palju selliseid kiiksuga disainerite galeriisid ka, mis olid eriti põnevad ja ulmed.Uuristasin siis neid ja pluss sattusin ka hästi vingetesse vintage poodidesse, mis pakkus vähemalt huvi silmale. (muidugi olid need poed veel kallimad kui mingi Zara vms,deeem)







mõned teatud vanemad inimesed saavad naljast aru ka :D

 Lõpuks kui no hakkasin lausa jõetuks muutuma, siis trippisin selle järgmise castingu lähedusse, et leida seal mingi tegevus. Ikka oli veel mingi 2 tundi aega vms. õõõh, võtsin kohvikust kohvi ja ekleeri(esimest korda proovisin, õudne magus asi:D) Istusin seal kohvikul rõdul ja siis nägin, et seal ees oli üks kirik, kus paljud lihtsalt istusid päikse käes ja nautlesid. mmm, läksin ja joinisin. Võtsin iPodi välja, pähklid(mis eelmine tööandja kinkis, tema kodumaalt siis) ka, iistusin maha ja võtsin päikest :D ohsavana, kuidas kõrvetas, no ikka rõvedalt. Suutsin seal mingi tunnike vist olla ja mõtlesin, et uurin siis kirikusse sisse ka. Polnud ammu käinud ka. Hea oli jälle käia. Ilus ja tagasihoidlik oli ning ooo kui hea külm. 


 No olgu, hakkan siis liikuma sinna poole, äkki saan varem sisse.
Vaatan, et ukse peal on kirjas ikka mingi prantsuskeelne tekst, aga kellaajad olid suurelt peale kirjutatud. 
Okeei okeei, ootan ära siis veel. Sai siis täpselt kell 15.00, lähen vajutan kella, tuleb vastu politsei. 

Mina: " for Karl Lagerfeld casting"
" noo no no, no casting here"
" so I must be in the wrong place" võtsin adre välja ja näitasin " this one?"
"well, this is wrong street and this is a Bank "
hahhaha, lolololol :D:D:D kuidas niiii!!!

Otsisin kaardilt ruttu oma selle õige koha ülesse ja jooksin kohale. No vot, see on see kui tuled 10 minti hiljem. Ees oli juba mingi 10 tüdrukut ja seal castingul läks kaua. Seal valitses täielik leedukate maffia ka -.- Õnneks saadeti paljusid ära ka, kuna kas liiga pikad või peenikesed(WOOOW, wtf, I knooow, maybe I have a chance:D) Nii lõpuks oli minu kord ja siis kõndisin seal janii. Anti riideid proovida. Oii kui ilusad tema riided ikka on, mmm, vahetasin mingi 3 komplekti, kõndisin veel ja veel, tehti pilte ja juba olin ka minemas. 
Pärast seda helistas uuesti Geoffrey ja õnneks ta ütles, et viimane casting(mis oleks olnud veel 3 tunni pärast) jääb ära. oooooojeaaaaa, läksin rõõmsalt kapseldes koju :D

Õhtul siis kodus olles sain veel laupäevased castingud ja kuna vaatasime Marleeniga, et kõik algavad alles poole päeva pealt ning Yo kutsus juba sajandat korda välja, siis no miks mitte. On olnud raske nädal ja Marleeniga polegi tantsu pannud. Milles siis küssa:D 

enne minekut oli juba suht suur väss, et ei jaksanud väga liigutadagi

Kuna meil oli palju aega, siis läksime oma ümbruskonda mingit normi kohta otsima, et miskit head süüa. Istusime lõpuks kuhugi maha, tore oli, kuni tuli üks mehku, kes rääkis vene keelt meiega( oii kui halb meie vene keel ikka oli, piinlik) Saatsime ta pikalt, kuni äkki ilmus ta selle shampaga. EII, nooo miks ta lihtsalt ära ei või minna. Olime viisakad, võtsime ühe lonksu ja lahkusime. Mõned inimesed lihtsalt ei saa aru, kui sa tõesti ei soovi nendega rääkida, veel vähem mingit shampat koos juua :D 


Nii, siis tuligi juba Yo vastu ka ja olimegi lõpuks l´Arcis. Nii vinge koht. Nagu pooleldi õues ja pooleldi sees. Sellises kohas tahaks täiega sünnat pidada. Seal oli liiga kitsas aint lõpuks, me igatahes eraldusime Marleeniga seltskonnast ja lihtsalt tantsisime kahekesi. Hästi lõbus oli. Pluss wow mis tuleshow seal kõik oli, hull möll ikka. Eestis ei ületa seda mitte miski, kohe kindlalt. Lõpuks igatahes panime kodu poole ajama. 


Laupäev
Hommikul äratas mind mu pedantne roomie, kes mingi 300 korda kuskil väljas käis hommikul, pluss vägev päike paistis ka peale. Oii kui palav oli. Lebotasime suht pikalt kodus, kuni oli aeg siis liikuda. 
Täna otsustasime siis koos castingutele liikuda. Esimene mis tal oli, oli mul juba olnud ja vastupidi, samamoodi minu omaga ka. Käisime nendel ka koos ära. kummaskis midagi erilist polnud. 
Ootates Marleeni essal castingul, leidsin omale väikse sõbra kellega mängida. nii nunnukas oli!

Siis jõudsime järgmisele castingule,  mis oli väga kaugel ja oli ka kuradi imelikus kohas. Ausalt, see oli nagu bordell, tegelt oli mingi miniteate vms :D Seal oli nii palju modelle ees, kardsime, et järgmisele castingule mis lõppeb tunni pärast kindlalt ei jõua. Õnneks seal nagu liikus järjekord suht kiirelt. Aga no jumal aita, modellid tulevad sisse, küsivad, et "who´s the last one?" ja siis tuimalt trügivad täiega ette. Mul viskas nii üle, läksin ka siis juba sappa, sest muidu polekski kuhugi jõudnud. Kliendil oli laua vms peal hunnik compasid(u. 150 tükki) ja eraldi välja laotatud mingi 6-7 compat ehk siis no kui meeldisid talle, siis pani eraldi. Kõndisime siis kõik 2 korda talle ja kõik. Minu, Marleeni, Mariia ja Monika compad igatahes väljavalituks ei saanud. Õõõõõõõh, mida sa võtad neid paluuun!!!?? Hea kütmismaterjal? Jooksime juba järgmisele ja seal oli lamp.
Agentuurist läbi ja kõik

Juhe ja närv nii koos, söögiisu ka ja mäkki minek, njomnjom! 

Kodus lebos vaatame sarju, homme veel mingi fitting ja casting. 

Gotta stay fresh!

xoxo

No comments:

Post a Comment